Mensen verbinden in de Wijk
Dat is onze missie
WijkConnect Blog

WijkConnect 6.6 gelanceerd - De nieuwe WijkAgenda

De WijkAgenda is vernieuwd! Na 4 jaar trouwe dienst is de veel gebruikte functionaliteit op WijkConnect vervangen. De nieuwe agenda is grote verbetering ten opzichte van de vorige versie. Veel wensen van gebruikers zijn er in opgenomen.

De eerste reacties van onze testpanels zijn zeer positief. De nieuwe agenda nodigt uit om te ontdekken, het is overzichtelijk, klikt lekker weg en de tags zijn een aanwinst voor het navigeren door de vele verschillende items. Goed nieuws dus!

Wat zijn de belangrijkste veranderingen in de nieuwe agenda? Een opsomming:

  • Er is nu een scheiding van eenmalige en terugkerende activiteiten. Hiermee kunnen vallen unieke eenmalige activiteiten beter op tussen de vele wekelijks terugkerende activiteiten
  • Het is nu mogelijk om voor wekelijkse activiteiten een begin- en eindtermijn op te geven. Zo kan je een terugkerende activiteit dus ook voor bepaalde periodes inzetten.
  • Wekelijkse activiteiten worden nu nog maar 1 keer weergegeven op dag niveau. Hiervoor werden alle wekelijkse activiteiten oneindig doorgerekend naar de toekomst. Hiermee kwam je dezelfde content tegen bij het doorbladeren. Dit probleem is nu aangepakt.
  • Alle agenda items zijn nu gekoppeld aan 3 verschillende tags. Deze tags maken het mogelijk te filteren op kenmerk, maar het is nu ook makkelijker om te navigeren door de agenda. Probeer het eens uit!
  • De agenda is bovendien naar schatting een factor 3 sneller. Hiermee is het navigeren is een stuk aangenamer. Merk je ook het verschil?
  • Tot slot is er een PDF functie. Deze functie maakt het mogelijk om alle activiteiten in een wijk uit te printen in een overzichtelijk formaat. Ideaal om op te hangen in het buurthuis of prikbord. Deze PDF bevat ook de links naar de activiteiten en is dus als bestand erg handig voor sociaal makelaars om door te sturen.

Wij willen iedereen bedanken voor hun bijdrage aan de nieuwe WijkAgenda. Door jullie feedback hebben we de Agenda kunnen verbeteren zodat het van nog grotere waarde in wijk is. We hopen dat de agenda nieuwe stijl aan jullie wensen voldoet en mocht je ideeen hebben voor nog meer verbeteringen? Laat het ons weten!

Meer weten

Vragen? Ga naar Meestgestelde vragen of
Stel ons een vraag