Skar Kinderdagopvang De Lindeloot en BSO Wervelwind en Kubus

Skar Kinderdagopvang De Lindeloot en BSO Wervelwind en Kubus

Door:
Ilse Liet

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Kinderdagopvang de Lindeloot ligt in de wijk Vredenburg in Arnhem Zuid. Het kinderdagverblijf heeft een grote en uitdagende tuin die geschikt is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook de baby’s hebben hun eigen stuk, hier staat ook een buitenbedje. We spelen iedere dag buiten. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind: van 0 tot 4 jaar. Om dat goed te doen, werken we met de VVE methode Uk en Puk. We geven extra aandacht door een leeftijdsgerichtactiviteitenaanbod. Dat doen we omdat we kinderen uit willen dagen zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Benieuwd naar de sfeer op onze locatie? Kom gerust een keer kijken of vraag een rondleiding aan.

In de wijk Vredenburg zijn ook 2 buitenschoolse opvanglocaties van Skar gevestigd: BSO Kubus en BSO Wervelwind.

Kijk voor meer informatie op onze website www.skar.nl

Bezoek ons

Sleggeplantsoen 40A
6835AJ Arnhem

vaste nummer: 026 - 323 10 58
  Contact

Openingstijden

maandag 07:30 - 18:30
dinsdag 07:30 - 18:30
woensdag 07:30 - 18:30
donderdag 07:30 - 18:30
vrijdag 07:30 - 18:30