Wijkteam Arnhem RKV

non-profit organisatie

Wijkteams

Vanaf 2015 zijn in Arnhem de wijkteams actief. De teams bestaan uit medewerkers van verschillende welzijns- en hulpverleningsorganisaties. De medewerkers brengen ieder hun eigen kennis en ervaring mee. Bijvoorbeeld op het gebied van opvoeden en opgroeien, geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijk werk, licht verstandelijke beperkingen, verslavingszorg, financiën, ouderenzorg en dagbesteding.

Wat kan het wijkteam voor u doen?

Hebt u voorzieningen of professionele hulp nodig? Voor uzelf of voor uw gezin? U krijgt één vaste coach bij het wijkteam, die er alles aan doet u snel te helpen. De coach van het wijkteam kijkt samen met u wat er precies aan de hand is en maakt samen met u een plan. Wellicht kunnen vrienden, familie, bekenden of buren iets voor u doen. Als er professionele hulp nodig is, helpt uw coach om dit te regelen. U krijgt een vaste coach, die bij u thuis komt. Samen doen we er alles aan om te zorgen dat een probleem niet onnodig groot wordt.

Contact met wijkteam

U kunt het wijkteam bijvoorbeeld tegenkomen in het wijkcentrum of op scholen. Als u een beroep wilt doen op hulp van de gemeente maakt u een afspraak met het wijkteam. Dat doen wij bij voorkeur bij u thuis. Op de website www.zodoenwehetinarnhem.nl vindt u meer informatie.

Contact

Neem contact op met Wijkcoach:

Wijkcoach RKV
Contactpersoon
3