Etalage van Vredenburg

Ontdek specialiteiten van lokale ondernemers

De Eetkamer gaat weer van start!
Vredenburg
Enige tijd heeft De Eetkamer stilgelegen in verband met corona. Maar per 13 september gaat De Eetkamer weer van start! En dat op alle drie onze locaties, namelijk De Weldam, De Petersborg én De Gaanderij.Bij de Eetkamer ben je van harte welkom om samen met wijkgenoten te komen genieten van een heerlijke maaltijd in een gezellige, ontspannen sfeer. De gezonde en verse maaltijd bestaat altijd uit een voor- hoofd- en nagerecht.KostenJe betaalt € 6,50 pe Lees meer...
Activerend Werk bij SWOA
Vredenburg
Woon jij in Arnhem of omstreken en wil je stappen zetten binnen Zorg en Welzijn? Meld je dan aan voor activerend werk bij SWOA!
Vrijwilligerscentrale Arnhem
Vredenburg
In de wijk, dicht bij huis!!!! Vrijwilligerscentrale Arnhem (Imke van Ophuizen en Hanneke Fiesler) start met een maandelijks adviesspreekuur in Arnhem Zuid (RKV, De Laar, Elden, Elderveld, Schuytgraaf enz.).Elke 1ste woensdag van de maand kunnen inwoners van Arnhem Zuid vrij binnenlopen en advies vragen en krijgen over vrijwilligerswerk.Tijd: van 13.00 uur tot 15.00 uur Waar: kantoor van het wijkteamAdres: Croydonplein 388.
Adviesspreekuur
Vredenburg
In de wijk en dichtbij huis!!De Vrijwilligerscentrale (Imke van Ophuizen en Hanneke Fiesler) start met een maandelijks adviesspreekuur in Arnhem Zuid (RKV, De Laar, Elden, Elderveld, Schuytgraaf enz.).Elke 1ste woensdag van de maand kunnen inwoners van Arnhem Zuid vrij binnenlopen en advies vragen en krijgen over vrijwilligerswerk.Tijd: van 13.00 uur tot 15.00 uur in het kantoor van het Wijkteam op het Croydonplein 388.
Opbrengst brainstorm in verband met
Vredenburg
In het Wijkactieplan Kronenburg / Vredenburg 2016-2018 is duidelijk de wens naar voren gekomen om de leegstand van de kantoorgebouwen rondom winkelcentrum Kronenburg en Vredenburg te bestrijden. Hiervoor zijn mogelijkheden geopperd als het creëren van ontmoetingsfuncties, broedplaatsen, ateliers, sloop, omzetting naar wonen, verhuurruimtes voor zzp’ers en startende ondernemers.Kunstbedrijf Arnhem (Kunst & Wijken) en Rijnstad (opbouwwerk) zijn de samenwerking aangegaan om een soc Lees meer...
High tea bij de Hooijmaat
Vredenburg
Kom genieten van onze eerlijke keuken, neem een drankje op ons terras, of een direct grenzend aan de grote speelwei (hint voor papa’s en mama’s!). Kom voor een High Tea met huisgemaakt zoete en hartige lekkernijen. Met uiteraard onze losse thee. Prijs: €18,50 pp. Graag 2 dagen van tevoren reserveren, minimaal 4 personen. De Hooijmaat is gelegen op het terrein van de Stadsboerderij in Arnhem Zuid. Ons adres is Marius van Beeklaan 5.
Koffie en taart bij de Hooijmaat
Vredenburg
Kom genieten van onze eerlijke keuken, neem een drankje op ons terras, of een direct grenzend aan de grote speelwei (hint voor papa’s en mama’s!). Daarnaast een wekelijks wisselend aanbod van taarten of taartjes, net waar we zin in hebben om te bakken, vraag de bediening of kijk even bij de bar! De Hooijmaat is gelegen op het terrein van de Stadsboerderij in Arnhem Zuid. Ons adres is Marius van Beeklaan 5.
Kinderfeestjes bij de Hooijmaat
Vredenburg
Hoe leuk is dat! Je verjaardag vieren op de boerderij! Met een speurtocht, of een rondleiding door de boer, lekker spelen in de speeltuin, of juist een kookworkshop, van de groenten die we net zelf van het land hebben gehaald? Of een proeverij van dingen die je nog noooit hebt gegeten. Samen appels plukken en je eigen verjaardagstaart maken. En natuurlijk tot slot lekker samen eten! Kortom, superveel leuke dingen om te doen op je feestje. We bekijken graag met jou (en je ouders, dat is wel handi Lees meer...
30 Jarig Jubileum
Vredenburg
Op 11 mei viert onze afdeling haar 30 jarig jubileum. In het Olympus college, naast de Rijhal, zal de Toneelgroep Jong Belegen uit Bemmel ons verrassen met een voorstelling.Daarnaast zal er ook extra worden uitgepakt, zoals het hoort op een feest! Van 13.30 tot 16.30 , voor al onze Zonnebloemgasten uit Arnhem Zuid.
Psyso therapie en coaching
Vredenburg
Als cliënt staat u centraal bij Psyso. Een persoonlijke benadering, kennis van zaken en kwaliteitszorg staan voor ons voorop in het werk met mensen. Wij houden van transparantie en openheid en werken niet met wachtlijsten. U kunt bij ons terecht met de meest uiteenlopende (hulp)vragen, wij bieden begeleiding en therapie aan individuen, partners en groepen. Ongeacht uw leeftijd, geloofsovertuiging of geaardheid, u bent welkom bij Psyso!