Welkom in Vredenburg

Ontdek de wijk, ontmoet elkaar en organiseer mee in de wijk Vredenburg in Arnhem.

Woon of werk je in Vredenburg? Leer je wijk beter kennen!

Kijk voor een actueel overzicht aan activiteiten bij Agenda. Hier kun je op thema en doelgroep zoeken naar een passende activiteit. Tip: Als je bent ingelogd, kun de Agenda printen of downloaden!

Bij Prikbord vind je oproepen van en voor betrokken inwoners en organisaties. Plaats hier een berichtje als je hulp zoekt of juist hulp kunt bieden!

Benieuwd welke organisaties actief zijn in de wijken en stad en wil je hen gemakkelijk bereiken? Klik dan op Organisaties. Ook hier kun je weer zoeken op thema, doelgroep en wijk.

Wil je dat jouw activiteit, initiatief of organisatie ook gevonden kan worden op deze plek? Klik hieronder 'meld je aan'. Het is gratis voor bewonersinitiatieven en organisaties.

Je kunt direct naar dit platform via www.arnhemvredenburg.nl. Klik op 'wijknieuws' om naar de Vredenburg website te gaan voor nieuws en informatie.

Hulp nodig bij het gebruik van dit platform of ideeën om het Vredenburg platform met maatwerk nog beter te maken? Mail info@wijkconnect.com of als je bent ingelogd de knop 'hulp' nodig' bovenaan. We helpen je graag verder.

Meld je aan