Dansen

Dansstudio Inspired

Hip Hop Fusion & Kangoo Dance

Hip Hop Fusion

We gaan los op rustige en snelle beats op hedendaagse muziek. We behandelen verschillende dans technieken en werken naar een choreografie toe. Je kan ieder moment instappen waarbij je uitgedaagd wordt op jouw eigen niveau.

Tip! Iedere donderdag om 16:00 gratis in De Bron Hip Hop Fusion.

Kangoo Dance

Een leuke een blessure vrije fitness / dansles aan de hand van het Kangoo Dance programma op de Kangoo Jumps rebound schoenen.. Moeite met sporten vanwege lichamelijke klachten? Vanwege 80% minder impact op je gewrichten kan je dit wel! Het is super leuk en als je eenmaal hebt meegedaan wil je niet meer zonder. De interval training zorgt voor een goede verbranding waardoor je zeker ook gewicht verliest in combinatie met gezonde voeding.

Iedereen kan meedoen.

Vraag nu je proefles aan een vermeld je maat voor de huur van de rebound schoenen.

...

Waar

Welzijnsorganisaties

Lady's Linked

Een netwerk voor slachtoffers van narcistische mishandeling (NPS-narcistische persoonlijkheid stoornis)

Lady’s Linked is een netwerk van ervaringsdeskundige buddy’s en juristen. Allen hebben zij ervaring met narcistische mishandeling (huiselijk geweld) waarbij psychisch geweld en vaak ook lichamelijk geweld tot de dagelijkse kost behoorde en weten dus precies wat jij nodig hebt. Uiteraard worden ze allemaal getraind om zo de beste hulp aan jou (de hulpvragers) te kunnen bieden.

Het netwerk bestaat uit:

Gratis online hulp/lotgenoten contact

Het gratis online netwerk bied jou je eerste stappen in je zoektocht naar de juiste hulp. Je kunt gebruik maken van de Telegram Chat, Facebook groep en alle online documentatie op zowel deze website als op de Facebook groep. Uiteraard is de ervaringsdeskundige buddy ook gratis op een eenmalige bijdrage na om het gratis netwerk draaiende te houden.

  • Telegram Chat

Voor extra steun, tips en informatie. Er is altijd wel iemand die een passend antwoord heeft. In de chat groep zit de oprichtster, ervaringsdeskundige buddy’s en lotgenoten. Daarnaast zijn er verschillende thema kanalen.

Start de Chat

  • Facebook groep

Wil je in contact met lotgenoten komen en je verhaal graag kwijt?

Plaats je verhaal dan op de besloten Facebook groep. Ook heb je via deze groep toegang tot handige documenten/checklists.

  • Juridische WhatsApp

De juridische App is geheel gratis en aan te vragen per SMS/WhatsApp, kijk bij het prikbord voor meer informatie.

Een ervaringsdeskundige buddy nodig?

Een Buddy helpt jou bij lastige gesprekken, bij het schrijven van e-mails en als luisterend oor. Onze Buddy’s zijn getrainde ervaringsdeskundigen, zetten zich belangeloos in en worden gesteund door ons netwerk van andere buddy’s en juristen.

Buddy worden?

Wil jij je inzetten als buddy en heb jij zelf ervaring als slachtoffer van psychisch geweld?

Check het prikbord

...