Helpen

Juridisch advies

Gratis juridisch advies

Lady’s Linked heeft een netwerk van juristen die gespecialiseerd zijn in pestscheidingen en NPS (narcistische persoonlijkheid stoornis). Zij weten precies welke route je kunt bewandelen en wat er exact moet gebeuren. Bij hun ben je dus in goede handen met dit heftige en ingewikkelde probleem van scheiden.

Juridische thema chat via Telegram

Via het juridische telegram kanaal kan je je juridische vraagstukken delen en ervaringen uitwisselen. Het juridische team is hier ook aanwezig. Let op! Deze groep is openbaar toegankelijk dus let op met wat je deelt. Indien je privé gevoelige informatie wilt delen is de WhatsApp groep meer geschikt.

Juridisch advies per WhatsApp

Via de Juridische WhatsApp groep van Lady’s Linked kan je juridisch advies krijgen. Voor je vraag wordt je tijdelijk toegevoegd aan de groep voor juridisch advies zodat ook je privacy gewaarborgd blijft.

Stuur: “Juridische WhatsApp advies aanvragen” naar 06-48489636Juridisch team van Lady’s Linked

...

Prijs

€0
Helpen

Wordt een buddy

Wil jij graag andere slachtoffers van huiselijk geweld helpen? Denk je voldoende in je mars te hebben om je eigen ervaring in te zetten voor andere? Meld je dan aan als vrijwillige buddy bij Lady’s Linked!

Een buddy kan het volgende betekenen:

  • Een luisterend oor via WhatsApp, telefoon, e-mail en/of face to face;
  • Gaat eventueel mee naar moeilijke gesprekken als vertrouwenspersoon;
  • Gaat eventueel mee naar het omgangshuis/begeleide omgang of overdracht moment.

Het aanmeld proces

Via het aanmeld formulier vertel je kort wat je ervaringsdeskundigheid is en waarom je buddy wilt worden. Vervolgens wordt je gebeld om je aanmelding te bespreken en om te kijken of je bij Lady’s Linked past als buddy. Bij een positieve uitslag voor beide partijen kan je je aanmelding definitief maken aan de hand van het intake formulier welke je al automatisch hebt ontvangen. Dit formulier vul je in en je aanmelding is compleet! Als buddy krijg je een vrijwilligersvergoeding indien je actief bent geweest.

Als je aanmelding definitief is zal je worden toegevoegd aan de Lady’s Linked Telegram chat. Dit onderdeel is voor een snelle buddy koppeling verplicht.

...

Prijs

€0
Helpen

Buddy aanvragen

Lady’s Linked wil zich sterk maken voor vrouwen die slachtoffer zijn van narcistische mishandeling (psychisch geweld vanuit huiselijk geweld of welke vorm dan ook). Pest-scheidingen – Mediation – Ouderschapsbemiddeling – Omgang – Rechtszaken

Met name de situaties waarbij vrouwen weer om te tafel moeten gaan zitten met hun ex, zijn zeer zwaar en brengen psychische schade aan. Naast de handvatten uit “Als communiceren niet lukt” bied Lady’s Linked een ervaringsdeskundige buddy aan die de vrouw kan bij staan in de periode tijdens of na de scheiding. Een buddy is een ervaringsdeskundige die bij moeilijke gesprekken aanwezig kan zijn om jou emotioneel te ondersteunen. Ook wel bekent als vertrouwenspersoon. De buddy is daarnaast een luisterend oor via telefoon, WhatsApp of email en kan helpen bij moeilijke vraagstukken m.b.t. tot de ex en hulpverlening. Op de groepschat zitten naast andere lotgenoten, buddy’s en ook juristen die gratis advies geven.

Zit je in een huwelijk met narcistische mishandeling (psychisch en fysiek geweld) en heb je hulp nodig om eruit te komen of ben jij net uit een huwelijk met narcistische mishandeling gestapt en zoek je rust, maar houdt je omgeving daar geen rekening mee? Misschien kan een Buddy van Lady’s Linked jou helpen! Vraag vrijblijvend informatie aan:

– Buddy screeningsbijdrage €9,50

De tijd die je buddy in jouw steekt doen ze vrijwillig, wel vragen voor een goede screening, voor jouw veiligheid en om de kwaliteit te waarborgen een vergoeding van €9,50.

Koppeling buddy aan hulpvrager

De Lady’s Linked Buddy coördinator screent de buddy’s op ervaringsdeskundigheid. Als deze screening succesvol is doorlopen, zal de buddy toegevoegd worden aan de Lady’s Linked chat waarbij de hulpvragers hun verhaal kunnen doen en buddy’s kunnen reageren. De buddy’s zijn herkenbaar aan hun titel ‘buddy’ en de hulpvragers aan hun titel ‘Hulpvrager’. Zodra een hulpvrager een buddy gevonden heeft kan deze verder 1 op 1 gaan door @buddynaam te typen en de keuze zo kenbaar te maken.

Training Ervaringsdeskundigheid voor de buddy’s

Iedere buddy krijgt een training ervaringsdeskundigheid. Op deze manier wordt de eigen ervaring omgezet in ervaringsdeskundigheid zodat de buddy goed in staat is om te helpen.

...

Prijs

€9.5
Ontmoeten

Lotgenoten contact

De Lady’s Linked Chat groep is de plek om direct in contact te komen met ervaringsdeskundige begeleiders, buddy’s en lotgenoten (hulpvragers) om je verhaal kwijt te kunnen, vragen te stellen en elkaar te ondersteunen.

Via Facebook kan je informatie vinden en je aansluiten bij de besloten groep.

Buddy contact

Wil je graag een buddy en dus 1 op 1 contact? Kies dan aan de hand van de chat een buddy uit welke te herkennen is aan de titel ‘buddy’ bij de naam en spreek deze aan met @naam. Uiteraard ben je vrij om 1 op 1 in contact te gaan met een lotgenoot binnen de chat.

Juridische vraag?

Vraag dan om plaatsing in de juridische WhatsApp: “Ik zou graag in de juridische app willen @Lesley”.

Of ga naar het juridische themakanaal in Telegram.

...

Prijs

€0