Lifecoach en Coach bij kanker

onderneming
Ondersteuning
Gezondheid
Welzijn
Coaching
Een steun in de rug bij rouw, mantelzorg, burn-out en kanker. Persoonlijke, professionele en ervaringsgerichte ondersteuning wanneer je leven op zijn kop is gezet door ingrijpende gebeurtenissen. Om de touwtjes van je leven weer in eigen hand te nemen.

Soms gebeuren er onverwacht heftige dingen in het leven waardoor je in een draaikolk belandt.

Life Coaching is er om jou te helpen weer in rustiger vaarwater te komen.

‘In control’ zijn. Soms lukt dat gewoon even niet alleen, of niet meer, en heb je het gevoel dat alles om je heen maar gewoon gebeurt en jou overkomt.Ik help je om de grip weer terug te krijgen.

Coach bij kanker voor patiënten en naasten.

Als je de diagnose kanker krijgt heeft dat enorme gevolgen. Natuurlijk in de eerste plaats voor jou zelf. Je wordt ineens geconfronteerd met verlies van gezondheid. Met emoties als angst en verdriet. Met behandelingen die het dagelijks leven overhoop halen en wellicht een zware aanslag zijn op de conditie en kwaliteit van leven.

Kanker raakt niet alleen de patient maar heeft gevolgen voor het hele gezin. Ik bied ook naasten van patienten een steun in de rug.

Praatavonden partnerverlies

Tevens organiseer ik praatavonden voor een ieder die zijn of haar partner moet missen. Zes keer in een vaste groep ontvang en geef je steun, troost en kracht aan de andere deelnemers. Want de liefde blijft alls er geen samen meer is.

Workshops voor mantelzorgers

Ben jij mantelzorger en wil je wel eens ontdekken hoe jij je volle bordje wat leger kunt maken. Doe dan mee aan een van de workshops "Bordje Vol"voor mantelzorgers.

Wie

Volwassenen

Contact

Neem contact op met Martha:

Martha Wieling
Contactpersoon
-6