#SupportYourLocals Diantha Gelnagels

Cultuur
3 april 2021

In de rubriek #SupportYourLocals wil Wij Zijn Nieuwland de inwoners van Nieuwland kennis laten maken met de lokale ondernemers in de buurt. Wellicht wonen ze slechts een paar straten verderop! Vandaag aan de beurt: Diantha Gelnagels en meer, de nagelsalon van Nieuwlander Diantha van den Hoek.

Tijdens de lockdown heeft Diantha besloten van haar passie haar werk te maken. Na een opleiding gevolgd te hebben bij Magnetic Nails, begon ze een nagelsalon vanuit haar huis in Nieuwland. Wat je ook wil met je nagels, bijna alles is bij haar mogelijk: nagels verlengen, kleuren, steviger maken, nailart en meer! Zowel mannen als vrouwen zijn welkom en haar praktijk is vier dagen per week open. Normaliter is Diantha ongeveer 1,5 tot 3,5 uur bezig per klant, afhankelijk van hun wensen.

Met enthousiasme en plezier, en door het gebruik van kwaliteitsproducten en materialen, zet Diantha altijd een mooi eindresultaat neer. Ze is gespecialiseerd in gelnagels en haar favoriete behandeling is die bij nagelbijters. Juist omdat deze mensen niet goed weten wat ze met hun nagels moeten, en Diantha er weer een kunstwerkje van kan maken.

Geïnteresseerd geworden? Diantha is te bereiken via Facebook (https://www.facebook.com/diantha.vandenhoek of zoek Diantha van den Hoek), Instagram (@diantha_gelnagels_en_meer) en via Whatsapp (0683318923) voor vragen of het maken van een afspraak ???????? Hopelijk ziet ze je snel!

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Caren:

Caren Wils
Contactpersoon
-13