#SupportYourLocals Rik Smale Coaching

Geluk
27 maart 2021

In onze nieuwe rubriek #SupportYourLocals wil de sociale media van Wij Zijn Nieuwland de inwoners van Nieuwland kennis laten maken met de lokale ondernemers in de buurt. Wellicht wonen ze slechts een paar straten verderop! Vandaag aan de beurt: Rik Smale Coaching & Ontwikkeling

Door middel van coaching ondersteunt Rik Smale mensen in hun zoektocht naar bijvoorbeeld balans tussen werk en privé, omgaan met weerstand of leiderschapsontwikkeling. Zijn oprechte interesse in wat mensen te vertellen hebben maakt dat Rik nieuwsgierig is naar wat hen drijft en naar wat hen tegenhoudt om te doen wat ze graag zouden willen. Rik zijn passie ligt in het begeleiden van mensen bij het zetten van stappen, zowel op zakelijk gebied alsook privé.

Zijn achtergrond in het onderwijs en zijn ervaringen als (zelfstandig) ondernemer neemt Rik mee tijdens zijn coachsessies. Hij richt zich dan ook met name op het begeleiden van onderwijsprofessionals en (zelfstandig) ondernemers. Hoewel mensen soms een drempel ervaren om gebruik te maken van coaching, is het krijgen van een beetje hulp helemaal niet gek. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om te kijken wat coaching kan betekenen voor jou.

Geïnteresseerd geworden? Bezoek de website www.riksmale.nl, bezoek de Facebookpagina https://www.facebook.com/RikSmale.Coaching.en.Ontwikkeling/, of de Instagrampagina @rik_smale_coaching . ????

Wie

Volwassenen